Kannatusjäseneksi voit liittyä asioidessasi materiaali- ja tekstiilipankissamme, tällöin kannatusjäsenmaksu maksetaan paikan päällä ja jäsenyys on voimassa välittömästi. Vaihtoehtoisesti voit liittyä kannatusjäseneksi myös alla olevan linkin kautta, jolloin lähetämme sinulle kannatusjäsenmaksulaskun haluamallasi tavalla. Jäsenyys on voimassa heti maksun kirjauduttua tilillemme.

Voit hakea yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi.
Yhdistyksen hallitus hyväksyy varsinaiset jäsenet hakemuksesta, jonka jälkeen toimitamme jäsenmaksulaskun haluamallasi tavalla joko sähköpostitse tai kirjeitse.

Tue arvokasta toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi

Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 25 euroa vuonna 2024 (jäsenyys on voimassa vuosikokoustemme välisen ajan, yleensä huhtikuusta huhtikuuhun)

Kannatusjäsenenä saat:

  • asiakasnumeron tekstiili- ja materiaalipankkeihimme, asiakasnumerolla voit veloituksetta hakea pankeista tavaraa maanantaista torstaihin klo 9-15 välisenä aikana.
  • saat etuosto-oikeuden joulumyyjäisiimme, eli pääset ostamaan ihania ja uniikkeja kädentaidontöitämme päivää ennen virallista joulupuotimme avautumista.

Varsinainen jäsenyys

  • Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen satakuntalainen kulttuuri- ja hyvinvointialan yhdistysten toiminnasta kiinnostunut ja joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.
  • Yhdistyksen jäseneksi voidaan ottaa yksityisiä henkilöitä, oikeuskelpoisia yhteisöjä ja säätiöitä.
  • Varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.
  • Jäsenmaksu on 60 euroa vuonna 2024