AVOIMET PALKKATUKIPAIKAT

Kädentaidonohjaaja

Kädentaidon ohjaaja puutyöpajalle. Yhdistyksemme työpajalla on pienimuotoinen puutyöverstas, johon nyt etsimme puutöiden ohjaajaa palkkatuella (50 %) työllistettäväksi. Puutyöpajalla suunnitellaan ja valmistetaan sisustus- ja käyttöesineitä. Ohjaajan tehtävä on opastaa koneiden ja laitteiden käytössä ja osallistua tuotesuunnitteluun. Aloitamme 1-2 kk:n työkokeilulla ennen palkkatukea. Palkkatukijaksoon voidaan yhdistää myös opinnollistaminen, esim. taideteollisuusalan tai kasvatus- ja ohjausalan opintoja. Toivomme sinulta aktiivisuutta, idearikkautta, kärsivällisyyttä, avoimuutta ja reipasta työotetta. Alan koulutusta emme edellytä, hyvät työtaidot riittävät. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja toimeliaaseen yhteisöömme! Laita hakulomakkeeseen viesti "puutyöpaja".

Työnsuunnittelija

Kädentaitopaja etsii työnsuunnittelijaa palkkatuella (50%) työllistettäväksi! Työnkuvaan kuuluu töiden suunnittelu kädentaitopajan asiakkaille heidän taitotasonsa mukaan, alkuperehdytys uusille asiakkaille ja perehdyttäminen työtehtäviin, uusien tekniikoiden opettelu ja ohjaus, tuotesuunnitteluun, ideointiin ja hinnoitteluun osallistuminen, tarvikkeiden riittävyydestä huolehtiminen, erilaisten näyttely- ja tutustumiskäyntien suunnitteluun ja organisointiin osallistuminen, ohjaajien työpalavereihin osallistuminen sekä talon yleiset työt. Emme edellytä alan koulutusta, työtaidot ja motivaatio ratkaisevat. Aloitamme 1-2 kk:n työkokeilulla. Työ voidaan halutessasi opinnollistaa, esim kasvatus- ja ohjausalan tai taideteollisuusalan opinnoilla. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan inspiroivaan toimintaamme! Laita hakulomakkeeseen viesti "työnsuunnittelija".

AVOIMET TYÖKOKEILUPAIKAT

Ompelija


Avaimet työelämään-hankkeessa on avoinna työkokeilupaikka ompelutaitoiselle henkilölle. Ompelimossamme suunnitellaan ja valmistetaan käyttö- ja sisustustekstiilejä. Emme kuitenkaan tee tilaustöitä, vaan tuotteitamme voi ostaa suoraan pajalta ja tuotto käytetään suoraan asiakkaidemme hyödyksi. Halutessasi voit myös ohjeistaa pajamme asiakkaita ompelun saloihin. Työkokeiluun voidaan yhdistää myös opinnollistaminen, jolloin voit suorittaa tutkinnon osia näyttötutkintona ja hyödyntää niitä mahdollisissa tulevissa opinnoissasi tai työnhaussa.

Myös palkkatukityö on työkokeilun jälkeen mahdollinen, jos olet pitkäaikaistyötön. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja tuotteliaaseen yhteisöömme!

Puutyöt

Avaimet työelämään-hankkeessa on avoinna puutyöpajan puolella työkokeilupaikkoja. Puutyöpajalla suunnitellaan ja valmistetaan pienimuotoisesti sisustus- ja käyttöesineitä. Ohjaajat opastavat koneiden ja laitteiden käytössä. Puutyöpajamme on vielä kehittämisvaiheessa, joten halutessasi pääset mukaan ideoimaan ja kehittämään pajan toimintaa ja valmistettavia tuotteita.

Myös palkkatukityö on työkokeilun jälkeen mahdollinen, jos olet pitkäaikaistyötön. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja toimeliaaseen yhteisöömme!

Kädentaidot

15 paikkaa / palvelualat ja kädentaidot. (esim. tuotesuunnittelu ja valmistus, ompelu, kudonta, virkkaus, neulonta, pienimuotoiset puutyöt, asiakaspalvelu, myynti, järjestelytehtävät, messuille ja markkinoille osallistuminen, ohjaustoiminta, somistus). Aiempaa kokemusta tai osaamista ei edellytetä. Opinnollistamisen kautta mahdollista suorittaa osioita perus- tai ammattitutkinnoista (esim. Kasvatus- ja ohjausala, Liiketoiminta, Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, Taideteollisuusala). Tehtäväkenttä ja mahdollinen opinnollistaminen kartoitetaan jokaisen kohdalla yksilöidysti henkilön kiinnostusten kohteiden tai aiemman osaamisen pohjalta niin, että työllistymismahdollisuudet jatkossa paranisivat.


Myös palkkatukityö on työkokeilun jälkeen mahdollinen, jos olet pitkäaikaistyötön. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja toimeliaaseen yhteisöömme!