Haussa nyt:

AVOIMET PALKKATUKIPAIKAT

Galleriavahtimestari

Galleria Saskiat etsii kauttamme galleriavahtimestaria. Työntekijän tehtäviin kuuluu gallerian päivittäinen valvonta, asiakaspalvelu sekä siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu avustaminen näyttelyiden purussa, ripustamisessa sekä avajaisissa ja näyttelyjulisteiden jakaminen. Työtä tehdään pääsääntöisesti Galleria Porin Saskiat aukioloaikoina ke - pe 12–18 ja viikonloppuisin 12–16. Poikkeuksena ripustus- ja purkupäivät. Työvuorot rakentaa puheenjohtaja hallituksen kanssa, ja pyritään ottamaan huomioon toiveet vapaapäivistä ja työvuoroista. Ripustus- ja purkupäivien työajat riippuvat osittain näytteilleasettajien aikatauluista, joten noin yhtenä viikkona kuukaudessa tarvitaan mahdollisuutta joustaa säännöllisistä työajoista. Työhön kuuluu Porin Saskiat-tuotteiden myynnistä huolehtiminen, kauppa–ja postiasiointia, tiedotuksen tekemistä sekä erilaisia yhdistyksen toiminnassa avustavia töitä, kuten pieniä kunnostustöitä, paikkojen järjestämistä yms. Työssä tarvitaan kykyä työskennellä yksin ja olla itseohjautuva työtehtävien hoitamisessa, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Purku–ja ripustustöihin kuuluu tavaroiden kantamista, seinien paikkailua ja maalausta ym. jossain määrin fyysistä työtä, joten asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi tarvitaan myös kykyä ja halua tarttua fyysiseen toimeen. Luova ongelmanratkaisukyky on myös tarpeen, somemarkkinoinnin tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävään on perehdytys ja tuki.
Lisätietoja: avainhanke@gmail.com

Työnsuunnittelija

Kädentaitopaja etsii työnsuunnittelijaa palkkatuella (50%) työllistettäväksi! Työnkuvaan kuuluu töiden suunnittelu kädentaitopajan asiakkaille heidän taitotasonsa mukaan, alkuperehdytys uusille asiakkaille ja perehdyttäminen työtehtäviin, uusien tekniikoiden opettelu ja ohjaus, tuotesuunnitteluun, ideointiin ja hinnoitteluun osallistuminen, tarvikkeiden riittävyydestä huolehtiminen, erilaisten näyttely- ja tutustumiskäyntien suunnitteluun ja organisointiin osallistuminen, ohjaajien työpalavereihin osallistuminen sekä talon yleiset työt. Emme edellytä alan koulutusta, työtaidot ja motivaatio ratkaisevat. Aloitamme 1-2 kk:n työkokeilulla. Työ voidaan halutessasi opinnollistaa, esim kasvatus- ja ohjausalan tai taideteollisuusalan opinnoilla. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan inspiroivaan toimintaamme! Laita hakulomakkeeseen viesti "työnsuunnittelija".

AVOIMET TYÖKOKEILUPAIKAT

Ompelija


Avaimet työelämään-hankkeessa on avoinna työkokeilupaikka ompelutaitoiselle henkilölle. Ompelimossamme suunnitellaan ja valmistetaan käyttö- ja sisustustekstiilejä. Emme kuitenkaan tee tilaustöitä, vaan tuotteitamme voi ostaa suoraan pajalta ja tuotto käytetään suoraan asiakkaidemme hyödyksi. Halutessasi voit myös ohjeistaa pajamme asiakkaita ompelun saloihin. Työkokeiluun voidaan yhdistää myös opinnollistaminen, jolloin voit suorittaa tutkinnon osia näyttötutkintona ja hyödyntää niitä mahdollisissa tulevissa opinnoissasi tai työnhaussa.

Myös palkkatukityö on työkokeilun jälkeen mahdollinen, jos olet pitkäaikaistyötön. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja tuotteliaaseen yhteisöömme!

Puutyöt

Avaimet työelämään-hankkeessa on avoinna puutyöpajan puolella työkokeilupaikkoja. Puutyöpajalla suunnitellaan ja valmistetaan pienimuotoisesti sisustus- ja käyttöesineitä. Ohjaajat opastavat koneiden ja laitteiden käytössä. Puutyöpajamme on vielä kehittämisvaiheessa, joten halutessasi pääset mukaan ideoimaan ja kehittämään pajan toimintaa ja valmistettavia tuotteita.

Myös palkkatukityö on työkokeilun jälkeen mahdollinen, jos olet pitkäaikaistyötön. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja toimeliaaseen yhteisöömme!

Kädentaidot

15 paikkaa / palvelualat ja kädentaidot. (esim. tuotesuunnittelu ja valmistus, ompelu, kudonta, virkkaus, neulonta, pienimuotoiset puutyöt, asiakaspalvelu, myynti, järjestelytehtävät, messuille ja markkinoille osallistuminen, ohjaustoiminta, somistus). Aiempaa kokemusta tai osaamista ei edellytetä. Opinnollistamisen kautta mahdollista suorittaa osioita perus- tai ammattitutkinnoista (esim. Kasvatus- ja ohjausala, Liiketoiminta, Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, Taideteollisuusala). Tehtäväkenttä ja mahdollinen opinnollistaminen kartoitetaan jokaisen kohdalla yksilöidysti henkilön kiinnostusten kohteiden tai aiemman osaamisen pohjalta niin, että työllistymismahdollisuudet jatkossa paranisivat.


Myös palkkatukityö on työkokeilun jälkeen mahdollinen, jos olet pitkäaikaistyötön. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja toimeliaaseen yhteisöömme!