Haussa nyt:

AVOIMET PALKKATUKIPAIKAT

Työnsuunnittelija

Kädentaitopaja etsii työnsuunnittelijaa palkkatuella (100%) työllistettäväksi! Työnkuvaan kuuluu töiden suunnittelu kädentaitopajan asiakkaille heidän taitotasonsa mukaan, alkuperehdytys uusille asiakkaille ja perehdyttäminen työtehtäviin, uusien tekniikoiden opettelu ja ohjaus, tuotesuunnitteluun, ideointiin ja hinnoitteluun osallistuminen, tarvikkeiden riittävyydestä huolehtiminen, erilaisten näyttely- ja tutustumiskäyntien suunnitteluun ja organisointiin osallistuminen, ohjaajien työpalavereihin osallistuminen sekä talon yleiset työt. Emme edellytä alan koulutusta, työtaidot ja motivaatio ratkaisevat. Aloitamme 1-2 kk:n työkokeilulla. Työ voidaan halutessasi opinnollistaa, esim kasvatus- ja ohjausalan tai taideteollisuusalan opinnoilla. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan inspiroivaan toimintaamme! Laita hakulomakkeeseen viesti "työnsuunnittelija".

Siistijä

Etsimme toimitiloihimme siistijää. Työssä ei käytetä laitossiivoukseen tarkoitettuja laitteita, vaan työ muistuttaa enemmän koti- tai toimistosiivousta. Etsimme iloista ja ahkeraa tekijää osaksi hyväntuulista työyhteisöämme.
Emme edellytä alan koulutusta, työtaidot ja motivaatio ratkaisevat. Aloitamme 1-2 kk:n työkokeilulla.
Myös työtehtävien opinnollistaminen on mahdollista.
Ota yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme!

Ompelunohjaaja

Avaimet työelämään-hankkeessa on avoinna ompelunohjaajan palkkatukipaikka (100 %:n palkkatuki) ompelu- ja ohjaustaitoiselle henkilölle. Ompelimossamme suunnitellaan ja valmistetaan käyttö- ja sisustustekstiilejä. Emme kuitenkaan tee tilaustöitä, vaan tuotteitamme voi ostaa suoraan pajalta ja tuotto käytetään suoraan asiakkaidemme hyödyksi. Ohjaaja neuvoo työpajamme asiakkaita ompelun eri vaiheissa ja töiden suunnittelussa. Jaksoon voidaan yhdistää myös opinnollistaminen, jolloin voit suorittaa tutkinnon osia näyttötutkintona ja hyödyntää niitä mahdollisissa tulevissa opinnoissasi tai työnhaussa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja tuotteliaaseen yhteisöömme!

AVOIMET TYÖKOKEILUPAIKAT

Ompelija


Avaimet työelämään-hankkeessa on avoinna työkokeilupaikka ompelutaitoiselle henkilölle. Ompelimossamme suunnitellaan ja valmistetaan käyttö- ja sisustustekstiilejä. Emme kuitenkaan tee tilaustöitä, vaan tuotteitamme voi ostaa suoraan pajalta ja tuotto käytetään suoraan asiakkaidemme hyödyksi. Halutessasi voit myös ohjeistaa pajamme asiakkaita ompelun saloihin. Työkokeiluun voidaan yhdistää myös opinnollistaminen, jolloin voit suorittaa tutkinnon osia näyttötutkintona ja hyödyntää niitä mahdollisissa tulevissa opinnoissasi tai työnhaussa.

Myös palkkatukityö on työkokeilun jälkeen mahdollinen, jos olet pitkäaikaistyötön. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja tuotteliaaseen yhteisöömme!

Puutyöt

Avaimet työelämään-hankkeessa on avoinna puutyöpajan puolella työkokeilupaikkoja. Puutyöpajalla suunnitellaan ja valmistetaan pienimuotoisesti sisustus- ja käyttöesineitä. Ohjaajat opastavat koneiden ja laitteiden käytössä. Puutyöpajamme on vielä kehittämisvaiheessa, joten halutessasi pääset mukaan ideoimaan ja kehittämään pajan toimintaa ja valmistettavia tuotteita.

Myös palkkatukityö on työkokeilun jälkeen mahdollinen, jos olet pitkäaikaistyötön. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja toimeliaaseen yhteisöömme!

Kädentaidot

15 paikkaa / palvelualat ja kädentaidot. (esim. tuotesuunnittelu ja valmistus, ompelu, kudonta, virkkaus, neulonta, pienimuotoiset puutyöt, asiakaspalvelu, myynti, järjestelytehtävät, messuille ja markkinoille osallistuminen, ohjaustoiminta, somistus). Aiempaa kokemusta tai osaamista ei edellytetä. Opinnollistamisen kautta mahdollista suorittaa osioita perus- tai ammattitutkinnoista (esim. Kasvatus- ja ohjausala, Liiketoiminta, Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, Taideteollisuusala). Tehtäväkenttä ja mahdollinen opinnollistaminen kartoitetaan jokaisen kohdalla yksilöidysti henkilön kiinnostusten kohteiden tai aiemman osaamisen pohjalta niin, että työllistymismahdollisuudet jatkossa paranisivat.


Myös palkkatukityö on työkokeilun jälkeen mahdollinen, jos olet pitkäaikaistyötön. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan hyväntuuliseen ja toimeliaaseen yhteisöömme!